Διαγωνισμός PS4 Games

18 παιχνίδια περιμένουν κατόχους!

Νέος διαγωνισμός από το GameOver.gr ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου. Σε αυτό το διαγωνισμό θα χαρίσουμε στους φίλους μας 18 παιχνίδια για το PlayStation 4, κάποια παλιότερα και κάποια πιο καινούργια, τα οποία έχουμε χωρίσει σε πακέτα των τριών.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα, θα γίνει κλήρωση που

θα χαρίσει σε έξι τυχερά μέλη του site μας αντίστοιχο αριθμό πακέτων, κάθε ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια για την κονσόλα τους.

Ο τρόπος συμμετοχής σε αυτό το διαγωνισμό είναι απλούστατος, ένα σχόλιο στην υφιστάμενη είδηση αρκεί. Εμείς, μετά την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 23:59, θα συλλέξουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων και με χρήση randomizer θα προκύψουν έξι τυχεροί, τους οποίους θα ανακοινώσουμε σε σχετική είδηση.

Προσοχή, όμως, στο σχόλιο που θα αφήσετε για να δηλώσετε συμμετοχή, μην ξεχάσετε να δηλώσετε ποιο πακέτο σας ενδιαφέρει, αφού έχουμε έξι διαφορετικές τριάδες, με ποικιλία τίτλων.

Πακέτο 1
Battlefield Hardline
The Crew
Thief

Πακέτο 2
Uncharted 4: A Thief's End
The Amazing Spider-Man 2
Until Dawn

Πακέτο 3
Lego City Undercover
Pro Evolution Soccer 2017
Hustle Kings VR

Πακέτο 4
Horizon Zero Dawn
UFC
LittleBigPLanet 3

Πακέτο 5
Star Wars Battlefront
Pro Evolution Soccer 2017
Shadow Warrior

Πακέτο 6
Until Dawn: Rush of Blood
PlayStation VR Worlds
Super Stardust Ultra VR

Καλή επιτυχία!

O διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 26 Απριλίου και λήγει την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 23:59.Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με σχετική είδηση μέσα από το GameOver.gr λίγες ημέρες μετά την κλήρωση.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επικοινωνήσει με τον admin του site για παραλαβή του δώρου του μέσα σε 7 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δικαίωμα του δώρου θα μετατίθεται στους επιλαχόντες.Όλα τα δώρα από τους διαγωνισμούς του GameOver.gr στέλνονται στους νικητές με courier (ταχυμεταφορά) και πάντα με χρέωση παραλήπτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα