Δεν θα διατεθεί ως "κλασική κυκλοφορία" το PES 2021

Αλλά ως ένα Season Update, στα μέσα Σεπτέμβρη. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Konami ανακοίνωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης του PES θα κάνει ένα διάλειμμα από το ετήσιο πρόγραμμά της, καθώς έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της σειράς για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το PES της επόμενης γενιάς αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας μια αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών,

η οποία θα επιτρέπει πιο ρεαλιστικά μοντέλα παικτών, με μια πιο φυσική κίνηση, νέα animations και φωτορεαλιστικά γραφικά. Να σημειωθεί ότι η ομάδα ανάπτυξης του PES εργάζεται επίσης επάνω σε μεγάλα updates για τα δημοφιλή myClub και Master League modes του παιχνιδιού.

Τα παραπάνω updates φαίνεται ότι μπορεί να αποτελούν τα μεγαλύτερα updates για τη σειρά Pro Evolution Soccer εδώ και πολύ καιρό, κάτι που οδήγησε την Konami στο να επιλέξει να μην κυκλοφορήσει ένα "PES 2021" για φέτος.

"Η τεράστια κλίμακα όλων όσων σκοπεύουμε να επιτύχουμε για το ντεμπούτο μας στην επόμενη γενιά, έχει καταστήσει απαραίτητο να αντισταθμίσουμε τις προσπάθειές μας σε άλλους τομείς της ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα, λάβαμε την απόφαση να κυκλοφορήσουμε το φετινό PES ως μια streamlined προσφορά με τη μορφή ενός "Season Update". Είμαστε ακόμα εξαιρετικά σίγουροι ότι το φετινό παιχνίδι θα προσφέρει στους fans περισσότερες από αρκετές συγκινήσεις για να τους παρασύρουν μέχρι ο τίτλος της επόμενης γενιάς να είναι έτοιμος για κυκλοφορία ", αναφέρεται στην ανάρτηση της ομάδα ανάπτυξης στην επίσημη ιστοσελίδα της Konami.

Το PES 2020 Update ακούγεται ότι θα μοιάζει πολύ με τις εκδόσεις Legacy Editions του FIFA που κυκλοφόρησαν στα Nintendo Switch και στα μηχανήματα της τρέχουσας γενιάς. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Konami επιβεβαίωσε πως το PES 2020 Update θα κυκλοφορήσει σε προσιτή τιμή και με πολλά bonus για τον εορτασμό της επετείου των 25 χρονών του franchise.

Το PES της επόμενης γενιάς πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το eFootball PES 2021 Season Update, θα γίνει διαθέσιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου για κονσόλες και PC, σε διαφορές εκδόσεις.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι εκτός από τα ενημερωμένα στοιχεία των παικτών και συλλόγων, το eFootball PES 2021 θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά το UEFA Euro 2020 και τα επίσημα στοιχεία συγκεκριμένων πρωταθλήματα και ομάδων που θα προστεθούν μέσω ενός day one patch.

Οι προπαραγγελίες για το eFootball PES 2021 Season Update έχουν ανοίξει, με την standard έκδοση να διατίθεται στα €24,99, ενώ οι Partner Club Editions των FC Barcelona, Juventus, Manchester United, FC Bayern και Arsenal FC θα είναι διαθέσιμες στα €34,99.

Κάθε Partner Club Edition θα διαθέτει μοναδικό και συγκεκριμένο περιεχόμενο για το κάθε κλαμπ, όπως myClub παίκτες Iconic Moment Series, αποκλειστικές εμφανίσεις, branded menus και πολλά άλλα.

Το eFootball PES 2021 Season Update θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 15 Σεπτεμβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα