Δείγμα από το gameplay του Hot Wheels Unleashed

Η Milestone έδωσε στη δημοσιότητα, μέσα από ένα showcase που πραγματοποίησε, ένα νέο trailer για το Hot Wheels Unleashed, παρουσιάζοντας το πρώτο δείγμα γραφής από τον νέο racing τίτλο που ετοιμάζει.

Έχοντας ως βάση την ομώνυμη σειρά παιχνιδιών της Mattel, το Hot Wheels Unleashed θα βάλει τους παίκτες να αγωνίζονται μέσα σε διαδρομές με τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί κομμάτια που έχουν στηθεί σε διαφορές καθημερινές τοποθεσίες. Στο gameplay trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μεταφερόμαστε σε ένα γκαράζ, όπου τα μίνι αυτοκινητάκια οδηγούν μέσα σε αεραγωγούς και ανάμεσα σε ράφια.

Όταν κυκλοφορήσει, το Hot Wheels Unleashed θα περιλαμβάνει πάνω από εξήντα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών Rodger Dodger, Twin Mill, Rip Rod, Night Shifter, Dragon Blaster και Sharkruiser. Θυμίζουμε ότι μέσα στο Hot Wheels Unleashed θα διατίθεται ένας Track Editor, που θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τις δίκες του διαδρομές και να τις μοιράζουν με την κοινότητα στο διαδίκτυο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το showcase της Milestone.

Το Hot Wheels Unleashed είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

The post Δείγμα από το gameplay του Hot Wheels Unleashed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over