Σε… λούπα καθυστέρησης παραμένει το Deathloop

Η Arkane Lyon ανακοίνωσε ότι το Deathloop θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο για ακόμη μια φορά, με την κυκλοφορία του time-looping shooter πλέον να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2021. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη αναβολή που δέχεται ο τίτλος, καθώς αρχικά είχε ανακοινωθεί για κυκλοφορία κατά την εορταστική περίοδο του 2020 (Οκτώβριο με Δεκέμβριο) ως console timed-exclusive τίτλος για το PlayStation 5. Έπειτα, η περίοδος κυκλοφορίας

του μετατέθηκε για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, πριν δοθεί η 21η Μαΐου ως η ημερομηνία διάθεσης του. Πριν από λίγες ώρες είχαμε την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας του Deathloop.

“Δεσμευόμαστε για την ποιότητα και τη διατήρηση των φιλοδοξιών της ομάδας μας για το Deathloop, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια όλων στην Arkane”, ανέφερε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του τίτλου στο Twitter από το studio ανάπτυξης. “Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για να επιτύχουμε τον στόχο μας: να δημιουργήσουμε μια διασκεδαστική, κομψή και συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες”.

Η Arkane ζητά συγγνώμη για την «εκτεταμένη αναμονή», υποσχόμενη να δείξει περισσότερα από το Deathloop πριν από τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Σεπτέμβριο.

pic.twitter.com/f0OWWxdUkt

DEATHLOOP (@deathloop) April 8, 2021

Το Deathloop, το οποίο η ομάδα ανάπτυξης το περιγράφει ως ένα “murder puzzle”, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο του Colt, ο οποίος έχει κολλήσει σε μια χρονική λούπα ενώ τον κυνηγά αδιάκοπα μια δολοφόνος, η Julianna.

The post Σε… λούπα καθυστέρησης παραμένει το Deathloop appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα