Χωρίς microtransactions το Crash Bandicoot 4: It's About Time

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Toys For Bob.

H Toys For Bob προχώρησε στη διευκρίνηση ότι το Crash Bandicoot 4: It's About Time δεν θα περιέχει κάποιου είδους μικροσυναλλαγές (microtransactions), μετά την αναφορά που υπάρχει στην σελίδα του τίτλου στο Microsoft

Store, που δηλώνει ότι ο τίτλος θα προσφέρει "in-app purchases".

Αυτό οδήγησε πολλούς παίκτες να υποθέσουν ότι το παιχνίδι θα περιείχε microtransactions, πιθανώς για επιπλέον skins, όπως τα "Totally Tubular", για τους Crash και Coco που αναφέρονται στο τέλος του trailer της ανακοίνωσης του τίτλου. Με την προϊστορία που έχει η Activision σχετικά με τα loot boxes και τα microtransactions στα παιχνίδια, αυτό δεν φαινόταν να είναι εντελώς απροσδόκητο.

Ωστόσο, η δημιουργός του Crash bandicoot 4, η Toys For Bob, δημοσίευσε μια δήλωση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι το Crash 4 δεν θα περιέχει microtransactions, συμπεριλαμβανομένων και των skins.

"Βλέπουμε μια σύγχυση σχετικά με τα microtransactions στο Crash Bandicoot 4 και θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχουν microtransactions στο Crash 4. Ως μπόνους, τα Totally Tubular skins περιλαμβάνονται σε όλες τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού".

Το παραπάνω φαίνεται να ξεκαθαρίζει το θέμα των microtransactions, αλλά το μυστήριο του "in-app purchases" παραμένει. Είναι κάποιο λάθος εκ μέρους της Microsoft, ή μήπως το παιχνίδι θα λάβει DLC expansions, που θα μπορούμε να αγοράσουμε εντός του παιχνιδιού;

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 στις 2 Οκτωβρίου 2020.

We're seeing confusion about #MTX in @CrashBandicoot 4 and want to be ? clear: There are NO MICROTRANSACTIONS in #Crash4. As a bonus, the Totally Tubular skins are included in all digital versions of the game.

Toys For Bob (@ToysForBob) June 30, 2020ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα