Αρχές Οκτωβρίου η open beta του Star Wars Battlefront II

Με μια μάχη 20 vs 20 στο Naboo και «αερομαχίες» στα άστρα.

H Dice και η EA έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για την open beta του multiplayer τμήματος από το Star Wars Battlefront II, που θα διεξαχθει μέσα στον Οκτώβριο που μας έρχεται και στις τρεις πλατφόρμες κυκλοφορίας του (Xbox One, PlayStation 4 και PC). Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της beta οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από το Galactic

Assault mode του παιχνιδιού, καθώς θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μια μάχη 20 εναντίον 20 παικτών στο χάρτη Naboo’s Theed City, όπου βρίσκουμε να μάχονται clone troopers και battle droids γύρω από το παλάτι του Naboo.

Οι παίκτες, εκτός της πρώτης γεύσης από το Galactic Assault mode, θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά και το Starfighter Assault Battle, που θα τους επιτρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο μερικών εξ των πιο «θρυλικών» οχημάτων/ διαστημόπλοιων της σειράς Star Wars. Περισσότερα για αυτό το κομμάτι της beta αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της Gamescom τον επόμενο μήνα.

Η διάρκεια της open beta θα είναι από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Όσοι το έχουν κάνει ήδη ή σκοπεύουν να προ-παραγγείλουν το παιχνίδι, θα αποκτήσουν early access στη beta από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Επιπλέον, θα λάβουν ως δώρο την Yoda's Epic Lightsaber Mastery star card για όσο διαρκεί η beta. Σύμφωνα με τις δυο εταιρείες, η πρόοδος και τα αντικείμενα που αποκτηθούν κατά τη διάρκεια της beta από τους παίκτες, δεν θα μεταφερθούν στο παιχνίδι όταν αυτό γίνει διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα