Αποκλειστικά για Xbox και PC το Starfield της Bethesda

Ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, ανέφερε ότι ο νέος και άκρως αναμενόμενος sci-fi  τίτλος της Bethesda, Starfield, θα αποτελεί μια αποκλειστικότητα για τις κονσόλες Xbox και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εξαγορά της ZeniMax Media -μητρικής εταιρείας της Bethesda Softworks- από τη Microsoft πέρυσι, έχουν

ξεκινήσει διάφορες εικασίες ότι οι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda θα είναι αποκλειστικοί στις κονσόλες της Microsoft. Ενώ όλες οι υπάρχουσες συμφωνίες θα τηρηθούν, όπως αυτές των Deathloop και Ghostwire: Tokyo για το PlayStation, υπήρχαν ανάμεικτα μηνύματα για το τι θα συμβεί με τους μελλοντικούς τίτλους, με τον αφεντικό του Xbox Phil Spencer να λέει ότι οι τελικές αποφάσεις θα λαμβάνονται κατά περίπτωση.

Ωστόσο, ο Grubb αναφέρει ότι το Starfield θα είναι “αποκλειστικό για Xbox και PC. Τέλος”.

Starfield is exclusive to Xbox and PC. Period. This is me confirming that. https://t.co/j78Msk8nyG

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) May 15, 2021

Να θυμίσουμε -για όσους δεν γνωρίζουν το όνομα- ότι ο Jeff Grubb έχει ένα αρκετά καλό ιστορικό στο να “γνωρίζει πράγματα”, έχοντας αναφέρει σωστά την ύπαρξη του Mass Effect Legendary Edition και την ανακοίνωση του Perfect Dark, πριν από την επίσημη αποκάλυψη του στα περσινά The Game Awaeds. Ο Grubb έχει αναφέρει επίσης ότι αναμένει την αποκάλυψη του τίτλου στην E3, με κυκλοφορία μέσα στο 2022.

The post Αποκλειστικά για Xbox και PC το Starfield της Bethesda appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα