Ενεργοποιήθηκε η σελίδα του PlayStation στο Steam

Το PlayStation απέκτησε τη δική του σελίδα στο Steam, εντός της οποίας αναφέρεται η παρουσία 44 παιχνιδιών και DLCs της Sony στο ψηφιακό κατάστημα της Valve.

Επί του παρόντος, μόνο 26 μονάδες περιεχομένου συναντώνται στο εν λόγω ψηφιακό

κατάστημα, με τα Horizon Zero Dawn, Predator: Hunting Grounds και Helldivers να είναι οι μόνοι από τους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation που έχουν μεταβεί σε PC, ενώ από σήμερα (18/5) έρχεται και το Days Gone να προστεθεί στα παραπάνω.

Έχοντας τις δικές τους σελίδες στο Steam ως αυτόνομες “βιβλιοθήκες”, οι εταιρείες οργανώνουν καλύτερα το περιεχόμενό τους στο ψηφιακό κατάστημα, κάνοντας ευκολότερη την εύρεση τίτλων και επιπρόσθετου περιεχομένου από τους χρήστες, ενώ στην προκειμένη περίπτωση, οι πιθανότητες συμπίπτουν στο γεγονός πως αυτή η κίνηση της Sony προμηνύει την έλευση περισσότερων αποκλειστικών τίτλων του PlayStation στους υπολογιστές.

“Είμαστε τώρα στις αρχές του 2021, με τα στούντιό μας και τα παιχνίδια που φτιάχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο παρελθόν“, είχε αναφέρει ο Jim Ryan νωρίτερα φέτος, σε συνέντευξή του στο GQ.

“Ιδιαίτερα από τον τελευταίο μισό κύκλο του PS4, τα στούντιό μας έκαναν ορισμένα εκπληκτικά, υπέροχα παιχνίδια. Υπάρχει η ευκαιρία να εκθέσουμε αυτά τα υπέροχα παιχνίδια σε ένα ευρύτερο κοινό και να αναγνωρίσουμε τα οικονομικά της ανάπτυξης παιχνιδιών, τα οποία δεν είναι πάντα απλά. Το κόστος δημιουργίας παιχνιδιών αυξάνεται με κάθε κύκλο, καθώς έχει βελτιωθεί το επίπεδο των IP“.

Μάλιστα, όταν διερωτήθηκε σχετικά με την εν λόγω “αλλαγή πλεύσης” της εταιρείας, δεδομένης της διστακτικότητας που εξέφραζε η ίδια παλαιότερα όσον αφορά στην μετάβαση τίτλων του PlayStation σε PC, εκείνος απάντησε “Νομίζω πως άλλαξαν κάποια πράγματα“, συμπληρώνοντας “Επίσης, η ευκολία μας περί της διάθεσης σε χρήστες εκτός κονσόλας έχει αυξηθεί. Επομένως, για εμάς είναι μία αρκετά απλή απόφαση για να λάβουμε.”

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η κίνηση της Sony φαίνεται να κρίνεται και επιτυχημένη, καθώς με τη μετάβαση του Horizon Zero Dawn στους υπολογιστές τον περασμένο Αύγουστο, ο τίτλος της Guerilla κατέγραψε 716 χιλιάδες ψηφιακές πωλήσεις κατά τον μήνα της διάθεσής του.

The post Ενεργοποιήθηκε η σελίδα του PlayStation στο Steam appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα