Αποκαλύφθηκε το Street Fighter V: Arcade Edition

Έρχεται με νέα modes και τους χαρακτήρες των season 1 και 2.

Μία νέα έκδοση για το Street Fighter V αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 στην αγορά, όπως ανακοίνωσε η Capcom, με αρκετές νέες προσθήκες και βελτιώσεις. Οι σημαντικότερες προσθήκες του Street Fighter V: Arcade Edition είναι τα δύο νέα

modes για τον τίτλο, το Arcade και το Extra Battle. Στο Arcade mode, την προσθήκη του οποίου η κοινότητα ζητούσε εδώ και καιρό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σειρές από αγώνες και bonus matches, εμπνευσμένους από παλιούς τίτλους της σειράς, για να καταλήξουν σε ένα από τα έξι διαφορετικά τέλη. Το άλλο νέο mode του τίτλου, το Extra Battle, θα επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν ένα συγκεκριμένα premium outfits, χρησιμοποιώντας Fight Money και ολοκληρώνοντας timed challenges.

Οι προσθήκες όμως δεν σταματάνε εδώ καθώς το Street Fighter V: Arcade Edition θα περιλαμβάνει τους 12 μαχητές που εισήχθησαν στον τίτλο στις season 1 και season 2, με τον τελευταίο νέο μαχητή της season 2 να μην έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Παράλληλα όλοι οι χαρακτήρες θα αποκτήσουν μία δεύτερη V-Trigger κίνηση. Ταυτόχρονα ο τίτλος θα αποκτήσει νέο user interface. Οι κάτοχοι της αρχικής έκδοσης του Street Fighter V δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθώς θα αποκτήσουν δωρεάν όλες τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις, με μοναδική εξαίρεση τους επιπλέον μαχητές, μέσω ενός update.

To Street Fighter V: Arcade Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου 2018 σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 και υπολογιστές, με τους PlayStation 4 να έχουν και την επιλογή αγοράς σε φυσική έκδοση. Η τιμή του Street Fighter V: Arcade Edition ανέρχεται στα €39.99.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα