Αποκαλύφθηκε το No Rest for the Wicked

Η δημιουργός του Ori and the Will of the Wisps, Moon Studios και η Private Division παρουσίασαν στα πλαίσια της εκδήλωσης των The Game Awards 2023, το No Rest for the Wicked, ένα «ώριμο» action RPG, που διαδραματίζεται σε έναν πλούσιο, δημιουργημένο στο χέρι κόσμο με ένα painterly art style

και ένα τεράστιο νησί προς εξερεύνηση, το Isola Sacra.

Θα υπάρχει καθετότητα στην κλίμακα και μαγευτικά βάθη προς εξερεύνηση, καθώς και κατάφυτα δάση και ορεινές διαδρομές, ενώ κάθε τοποθεσία θα έχει περίπλοκους χαρακτήρες με τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει. Φυσικά μέσα στον τίτλο θα μας περιμένουν επίσης κρυμμένοι θησαυροί, μοχθηρά πλάσματα και μυστικά προς ανακάλυψη.

Ένα βάναυσο, βασισμένο στην ακρίβεια σύστημα μάχης υπόσχεται άμεσες μάχες. Εκτός από το solo mode, θα υπάρχει η δυνατότητα για online co-op για έως και τέσσερις παίκτες.

Επί του παρόντος, ο τίτλο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ενώ πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για το No Rest for the Wicked την 1η Μαρτίου 2024, με ημερομηνία για την πλήρη κυκλοφορία σε Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC που θα επιβεβαιωθεί πολύ αργότερα.

The post Αποκαλύφθηκε το No Rest for the Wicked first appeared on GameOver.

The post Αποκαλύφθηκε το No Rest for the Wicked appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα