Story trailer για το Prince of Persia: The Lost Crown

Στα πλαίσια των φετινών The Game Awards 2023 η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα story trailer για το Prince of Persia: The Lost Crown.

Μετά από μια περίοδο σιωπής από τη Ubisoft Montpellier, το νέο trailer αποκαλύπτει περισσότερα για την ιστορία του τίτλου. Όπως έχει αναφερθεί

στο παρελθόν, ο Sargon, ο πρωταγωνιστής δεν είναι ο Πρίγκιπας της Περσίας, αλλά ένας πολεμιστής που έχει αναλάβει να σώσει τον πραγματικό Πρίγκιπα από τις πλεκτάνες της βασίλισσας.

Ο χρόνος όμως και η μοίρα “δεν ρέει σαν ποτάμι” και σύντομα ο Sargon θα γίνει θύμα μιας συνωμοσίας που θα βάλει την επίλεκτη ομάδα των Αθανάτων στο κατόπι του. Πλέον, ο Sargon καλείται να προστατεύσει τον Πρίγκιπα και να πείσει τους Immortals ότι δεν είναι αυτός που προδίδει την ομάδα, καθώς αντιμετωπίζει σωρεία προκλήσεων και ταξιδεύει σε επικίνδυνα περιβάλλοντα.

Το Prince of Persia: The Lost Crown αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για κονσόλες προηγούμενης και τρέχουσας γενιάς, Nintendo Switch, Amazon Luna και υπολογιστές. Στις 11 Ιανουαρίου θα γίνει διαθέσιμο και ένα demo για τον τίτλο, για όσους παίκτες επιθυμούν να τον δοκιμάσουν πριν την αγορά του.

The post Story trailer για το Prince of Persia: The Lost Crown first appeared on GameOver.

The post Story trailer για το Prince of Persia: The Lost Crown appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα