Αποκαλύφθηκε το Metal: Hellsinger

Heavy Metal και σφαγές δαιμόνων αλά... Doom

Σε αποκάλυψη ενός νέου, "ρυθμικού" FPS τίτλου προέβη η Funcom στα πλαίσια της παρουσίασης "Summer of Gaming" του IGN, που πρόκειται να γίνει διαθέσιμος στις κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα στο επόμενο έτος.

Ο λόγος για το Metal: Hellsinger, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ανθρωποδαιμόνιου χαρακτήρα με το όνομα "The Unknown", κατά

την εμπλοκή του σε μία αποστολή στον Κάτω Κόσμο, όπου καλείται να κατατροπώσει το επικρατέστερο ον, επί την παρουσία ενός soundtrack βασισμένου στη heavy metal μουσική που περιλαμάμβάνει φωνητικά των Matt Heafy, Mikael Stanne, Björn Strid και Alissa White-Gluz από συγκροτήματα του είδους, όπως τα Trivium, Dark Tranquillity, Soilwork και Arch Enemy αντίστοιχα.

Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει σχετικά με το μουσικό περιεχόμενο του παιχνιδιού, πως όσο περισσότερο βρίσκονται συντονισμένοι οι παίκτες με το ρυθμό του, τόσο πιο έντονη θα γίνεται η μουσική και παράλληλα η καταστροφή που θα προκαλούν κατά τις αναμετρήσεις τους. Στη θέση του Director για τον νέο τίτλο της Funkom βρίσκεται ο David Goldfarb, γνωστός ως Director και για το PayDay 2, καθώς και ως Lead Designer για τα Battlefield 3 και Battlefield: Bad Company 2, με την ανάπτυξη του τίτλου να έχει ανατεθεί στο νεοϊδρυθέν, σουηδικό στούντιο "The Outsiders", ενώ στο παιχνίδι θα υπάρχει και αφηγητής, τον ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο Troy Baker, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Joel στο The Last of Us, αλλά και στο πολυαναμενόμενο The Last of Us Part II.

Το Metal: Hellsinger αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Reveal Trailer του νέου τίτλου.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα