Αποκαλύφθηκε το Aftermath

Η META Publishing και η One O One Games, ανακοίνωσαν το Aftermath, ένα ψυχολογικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα σε έναν sci-fi κόσμο στο κοντινό μέλλον.

Ο τίτλος τοποθετεί τους παίκτες στη θέση της Charlie Gray, μιας Ευρωπαίας πρώην αστροναύτη που αναζητά την κόρη της σε ό,τι έχει απομένει από την ανθρώπινη κοινωνία. Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται στο reveal trailer του τίτλου, φαίνεται ότι έχει ως πηγή έμπνευσης τα The Last of Us της Sony, περιλαμβάνοντας μάχες τρίτου

προσώπου, crafting και μια απειλή που κυνηγά τους παίκτες.

“Για εμάς στην One O One, αυτός είναι ένας σημαντικός στόχος. Για να έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε έναν τόσο φιλόδοξο και καινοτόμο τίτλο στην Ιταλία, και νιώθουμε τυχεροί που έχουμε ως συνεργάτη την META Publishing”, αναφέρει ο CEO της One O One Games, David Gallo. “Η META πίστευε στο παιχνίδι μας, το οποίο στοχεύει να αφηγηθεί μια ώριμη ιστορία μέσω survival μηχανισμών, κάτι που απέχει πολύ από τα τυπικά settings της άγριας ​​φύσης που διαθέτουν συνήθως αυτοί οι τίτλοι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αφήνουμε τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τον παράξενο κόσμο που δημιουργούμε και τους χαρακτήρες που τον κατοικούν!”.

Μπορείτε να δείτε το reveal trailer του Aftermath παρακάτω.

Το Aftermath θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Αποκαλύφθηκε το Aftermath appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα