Έτοιμο για την διάθεση του στις κονσόλες το Lacuna

Η Assemble Entertainment ανακοίνωσε ότι ο ατμοσφαιρικός sci-fi noir adventure τίτλος Lacuna της DigiTales Interactive, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις οικιακές κονσόλες αργότερα μέσα στον μήνα. Περιέχοντας ένα «μελαγχολικό αλλά έντονα συναρπαστικό μυστήριο», ο adventure τίτλος θα μας δώσει τον ρόλο του Neal Conrad, ενός βετεράνου του Central Department of Investigation, καθώς

βρίσκεται στα ίχνη ενός αποτρόπαιου φόνου.

Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Lacuna απέσπασε καλές κριτικές, με την αφήγησή του να γίνεται μέσω ενός retro-style 2D pixel art, με ένα «μονόχρωμο και σαγηνευτικό» soundtrack. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μας με την υπόθεση του Conrad, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις με κρίσιμα αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας μια πλοκή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Αντί να περιστρέφεται γύρω από “pixel hunting” μηχανισμούς των κλασικών point-and-click παιχνιδιών, το Lacuna εξαλείφει τυχόν παρεμβατικά συστήματα που θα μπορούσαν να διακόψουν τη ροή, προσφέροντας επιλογές συνομιλίας, γρίφους που βασίζονται στην αφήγηση, interactive extras και διαφορετικά τέλη προς αποκάλυψη, σε ένα συναρπαστικό detective saga.

Στο παρακάτω trailer μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον τίτλο.

Το Lacuna θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 21 Δεκεμβρίου, στην τιμή των €19,99, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο και για Nintendo Switch.

The post Έτοιμο για την διάθεση του στις κονσόλες το Lacuna appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα