ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2021 το Forza Horizon 5

Ανάμεσα στις σειρές που είναι άμεσα συνυφασμένες με τις πλατφόρμες Xbox είναι οι σειρές Forza Motorsport της Turn 10 και Forza Horizon της PlayGround Games και πολλοί θεωρούν ότι μέχρι να έχουμε τη διάθεση κάποιου τίτλου Forza, το line-up του Χbox δεν είναι πλήρες.

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ένα νέο Forza Motorsport για μέσα στο 2021, αλλά φαίνεται ότι το 2021

ενδέχεται να είναι διαφορετικό για τους φίλους των δυο σειρών Forza. Ο Jeff Grubb, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου The Xbox Empire podcast, ανέφερε ότι το Forza Horizon 5 θα μπορούσε να βγει μέσα στον επόμενο χρόνο πριν από το επόμενο Forza Motorsport, “χαλώντας” το συνηθισμένο εναλλασσόμενο μοτίβο που ξέρουμε μεταξύ των δύο σειρών…

“Είδαμε το Forza Motorsport να ανακοινώνεται πριν από μερικούς μήνες. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι Forza Horizon πρώτα και νομίζω ότι αυτό θα έρθει φέτος. Ναι, νομίζω ότι βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση όπου, για κάποιο λόγο, η Playground φαίνεται ότι μπορεί να είναι έτοιμη να προχωρήσει πρώτη [πριν από το Forza Motorsport]”.

Το να κυκλοφορήσει το Forza Horizon 5 πριν από το επόμενο Forza Motorsport μπορεί να φαίνεται αρκετά περίεργο, αλλά στην πραγματικότητα μπορούμε να πούμε ότι έχει μια καλή βάση. Η Playground Games –δημιουργός της σειράς Forza Horizon- έχει επεκταθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια (εργάζονται επίσης πάνω στον νέο τίτλο Fable) και έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί “tech wizards” – αν κάποιοι μπορούν να φτάσουν γρήγορα το Xbox Series X|S στο όριο του, είναι μεταξύ αυτών. Επιπλέον, η σειρά Forza Horizon έχει καταφέρει να ξεπεράσει τη Motorsport σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

The post ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2021 το Forza Horizon 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα