Αποχώρηση του Επιχειρησιακού Διευθυντή του Embracer Group

Ο Egil Strunke, Επιχειρησιακός Διευθυντής (Chief Operating Officer) του Embracer Group, ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από την εταιρεία, μετά από μια “σκληρή” χρονιά, η οποία περιελάμβανε μια εκτεταμένη αναδιάρθρωση στην εταιρεία, με μια σειρά απολύσεων και κλείσιμο studio.

“Την

περασμένη εβδομάδα αποχώρησα από την Embracer Group ως COO και με ανάμεικτα συναισθήματα αποχωρίζομαι [με] αυτό το παγκόσμιο εταιρικό φαινόμενο, που έχει τις ρίζες του στο Karlstad της Σουηδίας”, έγραψε ο Strunke στο LinkedIn.

“Από τη μια πλευρά, είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον μοναδικό [Διευθύνων Σύμβουλο της Embracer] Lars Wingefors και όλους τους άλλους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ συναδέλφους (παρά πολλοί για να αναφέρω!) για τους οποίους λυπάμαι που φεύγω”, προσθέτει. “Από την άλλη, ειμαι ενθουσιασμένος με τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά – να ξεκινήσω και να χτίσω τη δική μου εταιρεία: τη Strunke Games”.

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στα διάφορα studio ανάπτυξης της Embracer που δέχθηκαν πρόσφατα απολύσεις βρίσκεται η δημιουργός των πρόσφατων Tomb Raider, Crystal Dynamics, αλλά η δημιουργός του Saints Row, Volition, είναι αυτή που επηρεάστηκε περισσότερο, με το studio να “κατεβάζει” ρολά εντελώς τον περασμένο Αύγουστο.

“Αν και η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, σύμφωνα με τις γενικές αλλαγές της αγοράς και την ενοποίηση του κλάδου, είμαι βέβαιος ότι η Embracer θα βγει πιο δυνατή και με ένα μακρύ, λαμπρό μέλλον μπροστά της”, συνέχισε ο Strunke.

The post Αποχώρηση του Επιχειρησιακού Διευθυντή του Embracer Group first appeared on GameOver.

The post Αποχώρηση του Επιχειρησιακού Διευθυντή του Embracer Group appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα