Ανακοινώθηκε το Diablo IV: Vessel of Hatred

Η Blizzard ανακοίνωσε, στα πλαίσια της BlizzCon 2023, ότι το πρώτο expansion του Diablo IV, με τίτλο “Vessel of Hatred”, θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Συνεχίζοντας τη «σκοτεινή ιστορία» από το βασικό campaign του τίτλου, το Vessel of Hatred θα μας επιτρέψει να μάθουμε τη μοίρα του Mephisto, του «πρώτου κακού» του Diablo IV, και τα δαιμονικά του σχέδια για το Sanctuary. Κατά τη διάρκεια του νέου ταξιδιού μας στον κόσμο του τίτλου, θα ταξιδέψουμε

στις πυκνές ζούγκλες του Nahantu και θα ανακαλύψουμε νέους τρόπους παιχνιδιού.

Αυτό περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο, που δεν έχουμε ξαναδεί, Class για το σύμπαν του Diablo, περισσότερες λεπτομέρειες για το οποίο πρόκειται να γίνουν γνωστές το καλοκαίρι του 2024.

“Το Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024, και στην πραγματικότητα θα έχουμε περισσότερα νέα το επόμενο καλοκαίρι σχετικά με την πρώτη επέκταση του Diablo 4”, είπε ο Community Director της Blizzard, Adam Fletcher, κατά τη διάρκεια του Diablo 4 campfire, τη δεύτερη ημέρα της BlizzCon. Επιπλέον, ο General Manager Rod Fergusson είπε ότι η ομάδα ήθελε να κρατήσει υπό έλεγχο το hype καθώς το expansion είναι ακόμα μακριά.

“Το expansion πρόκειται να έρθει στα τέλη του επόμενου έτους, επομένως δεν θέλουμε να “ανάψουμε τη φωτιά του hype” και να την κάνουμε πολύ μεγάλη για να χαλαρώσουμε τελικά, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα [για νέες πληροφορίες] “, είπε ο Fergusson κατά τη διάρκεια του Force Gaming’s Stream.

Και πρόσθεσε, “Ελπίζουμε να έχουμε την μεγαλη αποκάλυψη του expansion στις αρχές του καλοκαιριού, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για το τι κάνουμε και ποια είναι η νέα class και η ιστορία – που θα έρθει σε περίπου έξι μήνες. [Στην BlizzCon,] θέλαμε να δώσουμε αρκετά για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παικτών, αλλά να μην τρελαθούν και μετά να αναρωτιούνται τι συμβαίνει”.

Εν τω μεταξύ, η Blizzard υπόσχεται να φέρει περισσότερα ως μέρος της Season of Blood, συμπεριλαμβανομένου μιας νέας end-game εμπειρίας και ενός Midwinter Blight holiday event.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer όπως επίσης και τις πρώτες εικόνες από το concept art του Vessel of Hatred, παρακάτω.

Το Vessel of Hatred θα έρθει στο Diablo IV στα τέλη του 2024.

Το Diablo IV κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Ανακοινώθηκε το Diablo IV: Vessel of Hatred first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το Diablo IV: Vessel of Hatred appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα