Απίθανο ένα τέταρτο Witcher από τη CD Projekt RED

Έχει επικεντρωθεί στο Cyberpunk 2077.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στην πολωνική ιστοσελίδα Strefa Inwestorow, ο Adam Kicinski - CEO της CD Projekt RED- έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι- project που ετοιμάζει το studio, το Cyberpunk 2077, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχουν κάποιο σχέδια για ένα τέταρτο Witcher

τίτλο.

Το studio θεωρεί ότι η σειρά Witcher έχει ολοκληρωθεί ως μια τριλογία, ωστόσο, οι δημιουργοί του αναγνωρίζουν ότι οι φίλοι της σειράς ελπίζουν να επιστρέψουν ξανά μια μέρα στον κόσμο του Gerald. Προς το παρόν το studio έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 και δεν σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα "Witcher 4". Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για την επιστροφή της σε έναν spin-off τίτλο, που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Witcher, μιας και η CD Projekt RED κατέχει ακόμα τα δικαιώματα για τον εν λόγω IP.

Όσο αφορά το Cyberpunk 2077, o Kicinski ανέφερε ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το Witcher 3, και ότι οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι θα γίνει ακόμα πιο επιτυχημένο. Η ομάδα ανάπτυξης είναι ευχαριστημένη με το πώς δείχνει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αλλά είναι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Περισσότερα από τη συνέντευξη του Kicinski μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα