Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion για το Surge

Ώρα για «Μια βόλτα στο Πάρκο».

Η Deck 13 και η Focus Home Interactive ανακοίνωσαν ένα expansion για το Surge, με την ονομασία “A Walk in the Park”, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του ερχόμενου Δεκεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Την ίδια περίοδο, οι δυο εταιρείες σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν

και την Complete Εdition του τίτλου, που θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με το expansion καθώς επίσης και όποιο άλλο πακέτο με επιπλέον υλικό έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Το εν λόγω expansion θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει πιο ανοικτό και γεμάτο χρώματα περιβάλλον, σε σχέση με το βιομηχανικό που κυριαρχούσε στο βασικό παιχνίδι. Επίσης, το expansion θα προσθέτει στο παιχνίδι νέους εχθρούς και bosses, 16 νέα όπλα και σετ από πανοπλίες και εμφυτεύματα για επιπλέον παραμετροποίηση του τρόπου παιξίματος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις πρώτες εικόνες που έγιναν διαθέσιμες για το expansion του τίτλου.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα