Η ψηφιακή έκδοση του LA Noire δεν "χωράει" στην κύρια μνήμη του Switch

Ενώ η "φυσική" έκδοση απαιτεί download 14GB.

Φαίνεται ότι η έκδοση του NBA 2K18 για το Switch ήταν μόνο η αρχή αφού και στη περίπτωση του LA Noire οι κάτοχοι της κονσόλας της Nintendo θα χρειαστούν αρκετό χώρο στην κονσόλα τους, κάτι που αποτελεί πρόβλημα από τη στιγμή που εκείνη έχει περιορισμένη εσωτερική μνήμη.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το ψηφιακό αντίτυπο του LA Noire, το οποίο έχει μέγεθος 29GB, δεν χωράει στην εσωτερική μνήμη της κονσόλας και απαιτεί την αγορά μίας ξεχωριστής κάρτας microSD. Από την άλλη, όσοι προτιμήσουν το retail αντίτυπο του τίτλου της Rockstar, θα πρέπει να συνδέσουν οπωσδήποτε την κονσόλα τους στο διαδίκτυο ώστε να κατεβάσουν τα απαραίτητα αρχεία, το συνολικό μέγεθος των οποίων αγγίζει τα 14GB. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 14GB που απαιτούνται δεν είναι "λίγα" καθώς η συνολική μνήμη της κονσόλας είναι 32GB, με τα 6.2GB από αυτά να χρησιμοποιούνται από το σύστημα.

Η παραπάνω κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η Rockstar επέλεγε να χρησιμοποιήσει τα cartridges των 32GB -από την κονσόλα υποστηρίζονται cartridges μεγέθους 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB και 32GB- για την έκδοση του LA Noire στο Switch, κάτι που λογικά δεν έγινε για να μειωθεί το κόστος της παραγωγής του τίτλου, παρόλο που η τιμή του στην πλατφόρμα της Nintendo είναι ακριβότερη κατά €10 σε σχέση με αυτές των PlayStation 4 και Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η τιμή ενός τίτλου είναι υψηλότερη στο Nintendo Switch σε σχέση με αυτή των άλλων κονσολών, καθώς το ίδιο είχε συμβεί τόσο με τις φυσικές όσο και με τις ψηφιακές εκδόσεις -η Nintendo απαιτεί να κοστίζουν το ίδιο- των Rime και Puyo Puyo Tetris.

To LA Noire Remaster αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα