Ανακοινώθηκε το Tannenberg

Ένα WWI FPS από τους δημιουργούς του Verdun.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Tύπου που λάβαμε από τις M2H και Blackmill Games -τα δύο στούντιο ανάπτυξης πίσω από το επιτυχημένο παιχνίδι πρώτου προσώπου Verdun- μέσα στη χρονιά που διανύουμε θα γίνει διαθέσιμο το επόμενο παιχνίδι (standalone expansion) που ετοιμάζουν, με την ονομασία "Tannenberg", για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Η ονομασία του τίτλου προέρχεται από την ιστορική

και αιματηρή μάχη του Tannenberg κατά το 1914 μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας.

Το παιχνίδι θα μεταφέρει τον παίκτη στην εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου (1914-1918), στο ανατολικό μέτωπο, όπου θα καλείται να λάβει μέρος σε πολλές επικές μάχες, ως μέλος της Ρώσικης Αυτοκρατορίας και της Entente ενάντια στις Κεντρικές Δυνάμεις. Κατά τη διάρκειά του ο παίκτης θα δώσει πολλές μάχες σε περιοχές με διαφορετική μορφολογία εδάφους όπως ανοικτές χιονισμένες πεδιάδες, πυκνά δάση, κατεστραμμένα χωριά και ορεινά βοσκοτόπια, ενώ θα υπάρχει και multiplayer mode.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το announcement trailer για το παιχνίδι, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το Tannenberg.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα