Ανακοινώθηκε το Ravenbound

Στην Gamescom 2022, η Systemic Reaction (Generation Zero, Second Extinction) του Avalanche Studios Group, ανακοίνωσε το Ravenbound, ένα roguelite ανοικτού κόσμου, βουτηγμένο στη σουηδική λαογραφία.

Ο Lead game Designer, Simon Laserna αναφέρει τα παρακάτω σε δήλωσή του:

“Είναι πραγματικά συναρπαστικό να εξερευνάς ένα νέο είδος ως ένα studio για

την Systemic Reaction. Ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση να συνδυάσουμε την open world κληρονομιά μας με τους roguelite μηχανισμούς και τα θρυλικά τέρατα του σουηδικού δάσους στον δικό μας κόσμο του παιχνιδιού!

Το Ravenbound είναι αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη για PC και θα κυκλοφορήσει μέσω Steam (όπου μπορείτε ήδη να ρίξετε μια ματιά στις ελάχιστες και στις προτεινόμενες απαιτήσεις).“

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επισκόπηση του παιχνιδιού καθώς και το announcement trailer του Ravenbound.

Είσαστε το Vessel, το κουβαλάτε μέσα σας, είναι ένα ισχυρό όπλο που σφυρηλατήθηκε από αρχαίους θεούς για να νικήσει τον betrayer. Το ονόμασαν Raven και το ιερό του καθήκον είναι να απαλλάξει τον Ávalt από τις σκοτεινές δυνάμεις. Γνωρίζοντας ότι αυτή η αποστολή θα χρειαζόταν πολλές ζωές για να ολοκληρωθεί, ενσωμάτωσαν το Raven στο σώμα των πολεμιστών, αγωγούς για τo quest του Raven.

Προετοιμάσου για θάνατο, Vessel, αλλά πολέμησε γνωρίζοντας ότι με κάθε εχθρό που νικάς, υπηρετείς αυτούς που θα σας ακολουθήσουν, καθώς κληρονομούν τη σοφία που αποκτάς ταξιδεύοντας στο Ávalt, συγκεντρώνοντας πόρους, ξεπερνώντας επικίνδυνες προκλήσεις και μαχόμενος με άγριους εχθρούς. Ο βρόχος κλείνει όταν ένα Vessel εμφανίζεται αρκετά ισχυρό για να δει το Raven, εκπληρώνοντας τον σκοπό του.

The post Ανακοινώθηκε το Ravenbound appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα