Gameplay για το The Expanse: A Telltale Series

Στα πλαίσια της Gamescom 2022, η Telltale Games παρουσίασε το πρώτο υλικό από το gameplay του επερχόμενου τίτλου της.

Αν και ακόμη οι λεπτομέρειες της πλοκής του τίτλου δεν έχουν γίνει γνωστές, το “The Expanse: A Telltale Series” θα έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Camina Drummer, την οποία -όπως και στη ομώνυμη σειρά- θα υποδύεται η ηθοποιός Cara Gee, ενώ τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα πριν από το timeline της σειράς, η οποία προβάλεται

πλέον στο Amazon και ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό.

Την ανάπτυξη του “The Expanse: A Telltale Series” έχει αναλάβει η Telltale Games σε συνεργασία με την Deck Nine Games. Ο τίτλος, όπως και προηγούμενα παιχνίδια της Telltale, θα βασίζεται στην αφήγηση, ενώ οι παίκτες θα κάνουν διάφορες επιλογές με σκοπό να προωθήσουν την ιστορία και φυσικά κάθε επιλογή θα έχει μια μόνιμη συνέπεια στην εξέλιξη της ιστορίας.

Telltale και Deck Nine σχεδιάζουν να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν τη γνωστή φόρμουλα για τον επερχόμενο τους τίτλο. Στόχος των δύο εταιριών είναι να προσθέσουν και νέα στοιχεία στην αφήγηση του The Expanse: A Telltale Series, με σκοπό να το διαφοροποιήσουν από άλλα παιχνίδια με παρόμοιο στυλ και για αυτό τον λόγο θα ενσωματώσουν και σκηνές όπως η πλοήγηση σε μηδενική βαρύτητα, καθώς επίσης θα κάνουν και άλλες προσθήκες τις οποίες θα μάθουμε σύντομα.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC αλλά και κονσόλες το καλοκαίρι του 2023.

The post Gameplay για το The Expanse: A Telltale Series appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα