Ανακοινώθηκε το HYENAS

Η SEGA και η Creative Assembly, δημιουργός του Alien: Isolation -μεταξύ άλλων- ανακοίνωσαν το HYENAS, ένα multiplayer sci-fi FPS, στο οποίο οι παίκτες θα κάνουν επιδρομές σε μια προσπάθεια να κλέψουν ανεκτίμητα «λάφυρα της ποπ κουλτούρας» από τους δισεκατομμυριούχους του Άρη.

Στο HYEANS οι παίκτες

θα έρθουν αντιμέτωποι με αντίπαλες ομάδες και θα λεηλατήσουν τις αποικίες των πλουσίων καθώς η υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη να ζήσει μια μίζερη ζωή στις παραγκουπόλεις του “The Taint” που βρίσκονται σε τροχιά. Καθώς το μόνο μέλημα της αρειανής ελίτ τάξης είναι να ζήσει νοσταλγικά ονείρα, οι παίκτες θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους να απελευθερώσουν τα τεχνουργήματα της ποπ κουλτούρας της Γης που έχουν αγοραστεί από την οργάνωση Plunderships.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του, το HYENAS θα προσφέρει μάχες σε περιβάλλοντα μηδενικής βαρύτητας, πολλές εκρήξεις και άφθονη δράση. Μια πρώτη γεύση από τον τίτλο μπορείτε να πάρετε μέσα από το announcement trailer παρακάτω.

Το HYENAS αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγράφουν για να δοκιμάσουν την alpha έκδοση του HYENAS εδώ.

The post Ανακοινώθηκε το HYENAS appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα