Ανακοινώθηκε το Dredge

Το Dredge, που χαρακτηρίζεται ως μια «περιπέτεια ψαρέματος», πρόκειται να κυκλοφορήσει για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στην επόμενη χρονιά. Ο τίτλος βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Black Salt Games με έδρα την Νέα Ζηλανδία και θα εκδοθεί από την Team17.

Ακολουθώντας μια single

player, βασισμένη στην αφήγηση υπόθεση, το Dredge θα βάζει τους παίκτες στη θέση ενός “άτυχου” ψαρά, καθώς εξερευνά μια σειρά από απομακρυσμένα νησιά, ψάχνοντας στα βάθη της θάλασσας για ψάρια και περίεργους θησαυρούς. Μόλις γεμίσει το αλιευτικό μας σκάφος, θα μπορούμε να πουλήσουμε το φορτίο μας στους “περίεργους ντόπιους”, ενώ ολοκληρώνουμε ταυτόχρονα quests και φέρνουμε στην επιφάνεια διάφορα μυστικά.

Τα κέρδη μας μπορούν στη συνέχεια να διατεθούν για την ενίσχυση της τράτας μας, καθώς κάνουμε έρευνα για ειδικό εξοπλισμό και αποκτάμε νέα upgrades, ενώ μπορούμε επίσης να αποκτήσουμε νέες δεξιότητες και γνώσεις, που θα μας μεταφέρουν σε πιο απομονωμένες περιοχές, όπου μπορούμε να βυθοσκοπήσουμε ακόμη πιο βαθιά. Όσο περισσότερο αναβαθμίζουμε το σκάφος μας, τόσο πιο μοναδικά ψάρια θα μπορούμε να πιάνουμε και να συναντήσουμε περισσότερους κατοίκους στα νησιά “The Marrows”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Dredge.

Το Dredge αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσα στο 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Dredge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα