Ανακοινώθηκε το Capes

Η Daedalic Entertainment, έχοντας τον ρολό publisher, ανακοίνωσε ένα νέο τίτλο με υπερήρωες, το Capes, από το αυστραλιανό studio ανάπτυξης Spitfire Interactive, που θα κάνει την εμφάνισή του σε κονσόλες και PC αργότερα μέσα στη χρονιά. Ο τίτλος αποτελεί ένα turn-base strategy όπου οι παίκτες θα συγκεντρώνουν μια ομάδα υπερήρωων, τους λεγόμενους Capes, έχοντας ως στόχο να πάρουν πίσω μια πόλη που ελέγχεται από supervillains.

Με την πόλη να μετατρέπεται σε ένα δυστοπικό ερείπιο, θα πρέπει να ξεριζώσουμε

το κακό για να βάλουμε ένα τέλος σε δύο δεκαετίες χάους. Κατά τη διάρκεια των ποικίλων «σκοτεινών και σκληρών» campaign missions και περιπολίων θα προστατεύσουμε τους αθώους, θα “κατακτήσουμε” τις απόλυτες ικανότητεςτων ηρώων μας, συγκεντρώνοντας επιπλέον την καλύτερη ομάδα για κάθε αποστολή. Τα side quests θα ξεκλειδώνουν νέους ήρωες, ενώ τα challenges θα ανταμείβουν με πόντους δεξιοτήτων για την αναβάθμιση των δυνάμεων και των ικανοτήτων.

Το Capes αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Capes appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα