Ανακοινώθηκε remake για τα Langrisser I & II

Έρχονται στα Switch και PS4.

Ευχάριστα νέα για τους φίλους των tactical-JRPGs επιφύλασσε η Kadokawa Games, αφού -σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu- η ιαπωνική εταιρία θα φέρει στο προσκήνιο της νέας γενιάς τους δύο αρχικούς τίτλους της σειράς Langriser. Συγκεκριμένα, οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν σε PlayStation 4

και Nintendo Switch, ως full remakes περιέχοντας αλλαγές στο σχεδιασμό των χαρακτήρων, full voiced σενάριο, οι μάχες και το UI θα είναι βελτιωμένα και θα κυκλοφορήσουν με επιπρόσθετα νέα χαρακτηριστικά.

Ο πρώτος και μοναδικός τίτλος της σειράς που είχε κυκλοφορήσει επίσημα στη Δύση, ήταν στο μακρινό 1991 για Sega Genesis και TurboGrafx-16 (ή, αλλιώς, PC Engine). Η σειρά έχει κυκλοφορήσει πέντε βασικούς τίτλους, με τον τελευταίο να είναι το Langrisser V: The End of Legend, το οποίο κυκλοφόρησε το 1998 στο Sega Saturn. Τέλος, η ανάπτυξη των remake τίτλων έχει φτάσει το 50% και στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σχετικό event για τη σειρά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer για την ανακοίνωση των τίτλων.

ps4switch Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα