Νέο trailer για το The Division 2

Με πληροφορίες για όλες τις εκδόσεις.

Η Ubisoft, στο πλαίσιο της Gamescom 2018, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το The Division 2 μέσα από το οποίο έκανε γνωστά κάποια από τα “δωράκια” που θα λάβουν όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία του τίτλου, όπως επίσης και τα περιεχόμενα την κάθε έκδοσης.

Αρχικά να πούμε ότι το εν λόγω trailer επικεντρώνεται στα «άθλια» τοπία της Ουάσινγκτον, με τη χλωρίδα

και την πανίδα να κυριαρχούν στο αστικό περιβάλλον και τα αξιοθέατα, όπως το Washington Monument, να έχουν «φθαρεί» σε μεγάλο βαθμό. Όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην closed beta που θα πραγματοποιηθεί, με περισσότερα στοιχεία για αυτήν να αναμένονται σύντομα. Επίσης, θα λάβουν το Capitol Defender Pack, το οποίο θα περιέχει ένα shotgun με την ονομασία «The Lullaby» και μια στολή με την ονομασία «Hazmat 2.0» για το χαρακτήρα του παίκτη.

Όσον αφορά τις εκδόσεις του παιχνιδιού που θα γίνουν διαθέσιμες, συνολικά θα είναι πέντε -μαζί με την Standard έκδοση. Θα υπάρχει η “Gold edition” που θα περιέχει το βασικό παιχνίδι, τρεις ημέρες early access και το Year One Pass. Το Year One Pass περιλαμβάνει early access 7 ημερών σε όλα τα δωρεάν Year One Episodes, αποκλειστικά αντικείμενα παραμετροποίησης των χαρακτήρων, πρόσθετες δραστηριότητες και πολλά άλλα. Έπειτα θα έχουμε την “The Digital Ultimate Edition”, η οποία θα περιέχει ό,τι και η Gold και επιπλέον τρία πακέτα (Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack, First Responder Pack). Μετά ακολουθεί η “The Dark Zone Definitive Collector’s Edition”, η οποία θα περιέχει ό,τι και η Digital Ultimate Edition, συν μια φιγούρα 30 εκατοστών του Heather Ward, ένα Steelbook, ένα βιβλίο με λιθογραφίες, το soundtrack του τίτλου και ένα χάρτη της Washington D.C. Τέλος, θα έχουμε την “The Phoenix Shield Collector’s Edition” που θα έχει τα ίδια περιεχόμενα με την προηγούμενη έκδοση, με την μόνη διάφορα να είναι στην φιγούρα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο online κατάστημα της Ubisoft.

Το The Division 2 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 15 Μαρτίου, με όσους αγοράσουν κάποια από τις ειδικές εκδόσεις του τίτλου να αποκτούν πρόσβαση τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 12 Μαρτίου.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα