Ακύρωση και επανεκκίνηση για το Metroid Prime 4

H Retro Studios αναλαμβάνει το development του τίτλου.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Metroid Prime, αφού μετά από μήνες "ησυχίας" η Nintendo μίλησε ανοικτά για την κατάσταση που βρίσκεται η ανάπτυξη του τίτλου της, με τα νέα να μην είναι αυτά που αρκετοί

ίσως περίμεναν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Shinya Takahashiμ η εταιρία δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με το πώς αναπτύσσονταν ο τίτλος και την ποιότητα που πιθανώς αυτός να είχε στην τελική του μορφή, έτσι πάρθηκε η απόφαση να σταματήσει η ανάπτυξή του. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο τίτλος ακυρώνεται οριστικά, αφού η Nintendo έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Retro Studios, δημιουργό της αρχικής τριλογίας Metroid Prime, και τον παραγωγό της τριλογίας, Kensuke Tanabe, για την επανακκίνηση της ανάπτυξης του Metroid Prime 4, από το μηδέν.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση από τη μεριά της Nintendo, αφού η μελλοντική κυκλοφορία του Metroid Prime 4 ήταν ο λόγος που αρκετά άτομα αγόρασαν Nintendo Switch, μετά την αποκάλυψή του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ιαπωνικής εταιρίας στα πλαίσια της Ε3 2017. Μένει να δούμε αν τελικά το Metroid Prime 4 θα προλάβει να κυκλοφορήσει στην τρέχουσα υβριδική κονσόλα της εταιρίας.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα