Yποστήριξη 4K/ 60fps για τη Ninja Gaiden Master Collection

Μπορεί οι Koei Tecmo και Team Ninja να μην έχουν δώσει πληροφορίες όσον αφορά τις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει η Ninja Gaiden Master Collection, αλλά η Microsoft, μέσα από τη δημοσίευση της σελίδας για την τριλογία στο Microsoft Store, επιβεβαιώνει ότι και τα τρία παιχνίδια

θα υποστηρίζουν ανάλυση 4K στα 60fps.

Μέσα από το Microsoft Store μάθαμε ότι θα υπάρξει επίσης μια Deluxe Edition, καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας μιας “tag team” που περιλαμβάνει κάποιους από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, όπως οι Ryu Hayabusa, Ayane, Rachel, Momiji και Kasumi. Θα υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη εναλλαγή μεταξύ των χαρακτήρων που έχουμε επιλέξει ανά πάσα στιγμή.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της Deluxe Edition, θα περιλαμβάνει ένα digital artbook και soundtrack, με εικόνες και μουσικά κομμάτια από τα τρία παιχνίδια. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι η Ninja Gaiden Master Edition θα περιλαμβάνει όλα τα game modes και DLC costumes, αν και η διαδικτυακή υποστήριξη για τα «Tag Missions» ή «Ninja Trials» στο Ninja Gaiden Sigma 2 δεν θα είναι διαθέσιμη, ενώ τα “Shadow of World” και “Clan Battle” του Ninja Gaiden 3: Razor Edge δεν θα συμπεριληφθούν.

Η Ninja Gaiden Master Collection πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 10 Ιουνίου 2021.

The post Yποστήριξη 4K/ 60fps για τη Ninja Gaiden Master Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα