Yποστήριξη FPS Boost σε πέντε τίτλους της Bethesda

Μετά την προσθήκη μιας πληθώρας τίτλων της Bethesda στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass, πέντε από αυτούς έλαβαν πριν από λίγες ώρες FPS Boost υποστήριξη για το Xbox Series X/S, σχεδόν διπλασιάζοντας το αρχικό frame rate σε κάθε έναν, με αποτέλεσμα μια πιο ομαλή εμπειρία.

Οι πέντε τίτλοι είναι οι: Dishonored: Definitive Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Fallout 4, Fallout 76 και Prey.

Με την ενεργοποίηση του FPS Boost, και τα πέντε παιχνίδια θα δουν τα τυπικά 30 fps να αυξάνονται στα “σχεδόν” 60 fps, αν και η Microsoft προειδοποιεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η ανάλυση του παιχνιδιού μπορεί “να χτυπήσει” για να διασφαλίσει ότι εξακολουθεί να λειτουργεί και να παίζει ομαλά. Τα Fallout 4 και Fallout 76 αναφέρονται ως συγκεκριμένα παραδείγματα. Μπορούμε, φυσικά, να ενεργοποιήσουμε και να απενεργοποιήσουμε το FPS Boost, παράλληλα με το Auto HDR, ανά πάσα στιγμή.

Μπορουμε να ελέγξουμε αν τα FPS Boost και Auto HDR είναι ενεργοποιημένα ή όχι πατώντας το κουμπί Xbox στο controller μας, όταν είμαστε μέσα στο παιχνίδι.

The post Yποστήριξη FPS Boost σε πέντε τίτλους της Bethesda appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα