UK charts: Πρώτη θέση και ρεκόρ για το GTA V

Συνεχίζει δυνατά το DiRT 4.

Μπορεί όλος ο πλανήτης τις τελευταίες εβδομάδες να τα έχει βάλει με την Rockstar λόγω της πολιτικής της απέναντι στα mods και το κλείσιμο του Open IV, όμως όλη αυτή η φασαρία γύρω από το όνομα της φαίνεται ότι οδήγησε το Grand Theft Auto V στην πρώτη θέση των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προηγούμενη εβδομάδα. Το Grand Theft Auto V είναι πλέον ο τίτλος που έχει βρεθεί περισσότερες φορές στην πρώτη

θέση αυτής της λίστας, μαζί με το αγαπητό Zumba Fitness, καθώς υπήρξαν 13 εβδομάδες όπου η πρώτη θέση ανήκε στον τίτλο της Rockstar.

Στην δεύτερη θέση -μετά την 4η θέση της προηγούμενης εβδομάδας- βρίσκεται το DiRT 4, δείχνοντας ότι η επιλογή της Codemasters για συνύπαρξη arcade και simulation μοντέλου χειρισμού στον ίδιο τίτλο βοήθησε στις πωλήσεις. To Ghost Recon: Wildlands μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε στην δεκάδα παρέα με το Mario Kart 8 Deluxe, στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα. Παράλληλα ένας console exclusive τίτλος του Xbox One επέστρεψε στην δεκάδα, το Forza Horizon 3 στην θέση 9.

Τέλος, στις υπόλοιπες θέσεις δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση αφού δεν υπήρξε καμία νέα δυνατή κυκλοφορία, πλην των Dead by Daylight και του Final Fantasy XIV: Stormblood τα οποία δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην δεκάδα και βρίσκονται στις θέσεις 16 και 23 αντίστοιχα.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων:

Grand Theft Auto V (Rockstar)DiRT 4 (Codemasters)FIFA 17 (EA)Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (Ubisoft)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Overwatch (Blizzard)ARMS (Nintendo)Horizon Zero Dawn (Sony)Forza Horizon 3 (Microsoft)Tekken 7 (Namco Bandai)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα