Ξεπέρασε τις 4 εκ. πωλήσεις το Playerunknown's Battlegrounds

Και αναμένονται νέα ύψη με την κυκλοφορία του στο Xbox One.

Η Bluehole Studio ανακοίνωσε πως η δημιουργία της, το PlayerUnknown's Battlegrounds, ξεπέρασε τις 4.000.000 πωλήσεις μέσα σε μόλις τρεις μήνες διάθεσης του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δημοφιλής τίτλος ξεπέρασε ακόμα και το Zelda:

Breath of the Wild, το οποίο σημείωσε 3.000.000 πωλήσεις, αν και μεγάλη σημασία έχει πιθανότατα η διαφορά της τιμής (μεταξύ άλλων) των δύο παιχνιδιών. Μάλιστα, όλη αυτή η επιτυχία συμβαίνει ενώ ο τίτλος βρίσκεται ακόμη σε Early Access. Αδιαμφισβήτητα αυτό υπήρξε μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς παρ'όλη την επιτυχία πολλών Early Access τίτλων, όπως του ARK και του Η1Ζ1, η τόσο σύντομη εκτόξευση πωλήσεων ενός τίτλου παραμένει κάτι μοναδικό.

Όπως ανακοίνωσε η Βluehole, το παιχνίδι έχει αποκτήσει έσοδα ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έχει φθάσει να έχει 230.000 παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα στο Steam και 350.000 viewers που να παρακολουθούν το παιχνίδι ταυτόχρονα στο Twitch. Οι αριθμοί, λοιπόν, μιλούν από μόνοι τους καθώς το PlayerUknown's Battlegrounds δείχνει να έχει "σαρώσει" το Steam και να έχει αγαπηθεί από τους PC gamers με το παραπάνω. Μέσα στο χρόνο, επίσης, αναμένεται η κυκλοφορία του και στο Xbox One, γεγονός που σημαίνει εκατομμύρια εν δυνάμει νέους παίκτες και νέα έσοδα για τη Bluehole Studios.

3 months... 4 million copies of @PUBATTLEGROUNDS sold... Thank you all again for your continuing support

Keywords
Τυχαία Θέματα