To "The Witcher" έρχεται στο Netflix

Οι περιπέτειες του Geralt της Rivia στη μικρή οθόνη

Το Netflix ξεκίνησε την παραγωγή νέας σειράς βασισμένη πάνω στο The Witcher Saga του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski. Η σειρά θα βασιστεί επάνω στα έργα του συγγραφέα όπως βασίστηκαν και τα παιχνίδια της σειράς The Witcher της

CD Projekt Red. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα δούμε μια ακριβή "αντιγραφή" των παιχνιδιών στη μικρή οθόνη, που άλλωστε ήταν βασισμένα στην "αυθεντική πηγή", δηλαδή στα βιβλία του Sapkowski, αλλά θα βιώσουμε όπως και να έχει τις περιπέτειες του Geralt της Rivia μέσα στον πολυαγαπημένο κόσμο του witcher.

Ο Πολωνός συγγραφέας θα είναι σύμβουλος της σειράς και ο ίδιος, όπως δήλωσε, είναι ενθουσιασμένος για τη μεταφορά των βιβλίων του στη μικρή οθόνη καθώς το Netflix θα παραμείνει πιστό στις βασικές ιστορίες που έγραψε ο ίδιος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Sapkowski δεν είχε ο ίδιος κέρδη από τη σειρά παιχνιδιών της CD Projekt Red καθώς είχε δώσει την άδεια για τη χρήση των χαρακτήρων και του κόσμου που δημιούργησε, για ένα συγκεκριμένο ποσό και έτσι δεν είχε χρηματικά κέρδη από δικαιώματα επάνω στα παιχνίδια. Όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν περίμενε ποτέ την τεράστια επιτυχία που θα είχε η σειρά των παιχνιδιών.

Πάνω στο project θα εργαστούν στον τομέα της παραγωγής ο Sean Daniel (The Mummy, Ben-Hur, The Expanse) και o Jason Brown (The Expanse), ενώ έχει συμφωνήσει και ο Tomek Baginski, ο σκηνοθέτης των intro cinematics και των τριών παιχνιδιών, να σκηνοθετεί τουλάχιστον ένα επεισόδιο ανά σεζόν. Οι ηθοποιοί που θα φέρουν σε σάρκα και οστά τους ήρωες του Sapkowski δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Η σειρά θα γίνει σε συνεργασία του Netflix και της Platige Image, μιας Πολωνικής εταιρίας παραγωγής και οπτικών εφέ.

Με αυτήν την ανακοίνωση είναι μια καλή ευκαιρία, να ρίξουμε μια ματιά στην κλασσική Πολωνική σειρά του 2002 με πρωταγωνιστή τον Geralt "Wiedzmin", ενώ θα περιμένουμε νεότερα.

Ακολουθεί το tweet της Platige Image.

We started production of the series based on “The Witcher” in coop. with @NetflixUS and SeanDanielCompany. Tomek #Bagiński one of the dir! pic.twitter.com/hYXWCHySOF

— Platige Image (@PlatigeImage) May 17, 2017cinetv
Keywords
Τυχαία Θέματα