Στις 14/9 τo Pro Evolution Soccer 2018 και η Konami υπόσχεται updated PC version!

Το Pro Evolution Soccer πιστό στο ετήσιο ραντεβού του ανακοινώθηκε από την Konami ότι θα κάνει την εμφάνιση του στις 14 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που θέλει τα PES να κυκλοφορούν μέσα στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Η έκδοση

του 2018 θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PS4 και PC, αλλά και στα Xbox 360 και PS3, φανερώνοντας ότι η Konami δεν έχει ξεχάσει την «προηγούμενη» γενιά κονσολών (αν και εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα platforms που ανακοινώθηκαν δεν υπάρχει η έκδοση για Nintendo Switch). Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι δημιουργοί του Pro Evolution Soccer στη φετινή έκδοση του αγαπημένου football sim αναμένεται να προσεχθεί ιδιαίτερα η PC version, η οποία θα ακολουθεί τα ποιοτικά στάνταρ της νέας γενιάς κονσολών. Αυτό συνέβη γιατί πέρσι ένας μεγάλος αριθμός PC gamers παραπονέθηκε ότι η PC version του PES 2017 ήταν πολύ κατώτερη από την έκδοση για PS4 και Xbox One, θυμίζοντας περισσότερο την έκδοση του παιχνιδιού σε Xbox 360 και PS3! Στο PES 2018 οι developers μας υπόσχονται ένα νέο user interface, βελτιωμένο έλεγχο της μπάλας και καλύτερη ντρίμπλα, αναβαθμισμένο σύστημα εκτέλεσης των στημένων φάσεων, αλλά και την δυνατότητα… εμφάνισης των tattoos που φέρουν στο σώμα τους οι ποδοσφαιριστές.

The post Στις 14/9 τo Pro Evolution Soccer 2018 και η Konami υπόσχεται updated PC version! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα