Teaser trailers για το Far Cry 5

Προ των πυλών η αποκάλυψή του.

Τα πρώτα teaser trailers για το προσφάτως ανακοινωθέν Far Cry 5 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ubisoft, με τα οποία γνωστοποιείται στο κοινό η τοποθεσία στην οποία θα λαμβάνει χώρα η ιστορία στο επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς. Με ονομασία "Welcome to Hope County", τα εν λόγω teasers παρουσιάζουν την Hope

County, στην πολιτεία Montana των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πρόκειται για την πρώτη φορά στο franchise που επιλέγεται μια τοποθεσία από τη δυτική Αμερική, ενώ ενδέχεται ο τίτλος -που αναμένεται να γίνει διαθέσιμος για PC, PS4 και Xbox One- να διαδραματίζεται κατά τον 19ο αιώνα, σε μια αμερικανική Άγρια Δύση. Να θυμίσουμε, ότι τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια στη σειρά λάμβαναν χώρα από τα Ιμαλάια μέχρι την κεντρική Ευρώπη στη Μεσολιθική Εποχή.

Επιπλέον, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο νέος τίτλος στο franchise θα κυκλοφορήσει στο τρέχον οικονομικό έτος για τη γαλλική εταιρεία, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2018. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τέσσερα teaser trailers για το Far Cry 5, το οποίο θα αποκαλυφθεί από τη Ubisoft το απόγευμα της 26ης Μαΐου.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα