Sony: Αναφορές για αποκάλυψη της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας

Η συνδρομητική υπηρεσία της Sony, με το κωδικό όνομα “Spartacus” ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ, και ενδεχομένως να αποκαλυφθεί ακόμα και εντός της εβδομάδας. Ο Jason Schreier, ο οποίος είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβριο του 2021 το project Spartacus, σε νέα δημοσίευσή του στο Bloomberg

κάνει αναφορά στην αναμενόμενη συνδρομητική υπηρεσία, η οποία όπως εκτιμάται θα συνδυάζει τις δύο υφιστάμενες υπηρεσίες, Playstation Plus και Playstation Now.

Με βάση τις αρχικές πληροφορίες που ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021, η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Sony θα έχει τρία διαθέσιμα επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο, θα υπάρχουν τα οφέλη του Playstation Plus όπως είναι γνωστά μέχρι σήμερα, δηλαδή δυνατότητα για online gaming και πρόσβαση κάθε μήνα σε κάποιους επιλεγμένους τίτλους. Το αμέσως επόμενο σκέλος της συνδρομής, επιπλέον των παραπάνω θα δίνει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη τίτλων για Playstation 4 και Playstation 5. Στο τρίτο και τελευταίο επίπεδο της συνδρομητικής υπηρεσίας, επιπροσθέτως των υπηρεσιών των δύο προηγούμενων επιπέδων, θα υπάρχει πρόσβαση σε demos, τίτλους από τη βιβλιοθήκη των PS1, PS2, PS3 και PSP καθώς και δυνατότητα για game streaming.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι μεγάλες κυκλοφορίες της Sony δεν θα εμπεριέχονται από την πρώτη στιγμή στη συγκεκριμένη υπηρεσία σε κανένα επίπεδο συνδρομής. Αυτό, ίσως αποτελέσει σημαντικό μειονέκτημα της υπηρεσίας έναντι του Xbox Game Pass της Microsoft.

Προς το παρόν τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη Sony. Απομένει, λοιπόν, να αποδειχθεί κατά πόσο είναι έγκυρες οι παραπάνω πληροφορίες κάτι το οποίο ενδεχομένως να γίνει σύντομα.

The post Sony: Αναφορές για αποκάλυψη της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα