Ανακοίνωση του LEGO Bricktales

Στο πλαίσιο του Future Games Show που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2022, ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι της σειράς LEGO. Η εταιρεία ανάπτυξης για τον νέο τίτλο LEGO Bricktales είναι η Clockstone Studio γνωστή για τη σειρά Bridge Constructor.

Ο νέος τίτλος της σειράς LEGO

ξεφεύγει σε σχέση με τους προηγούμενους και στοχεύει να μεταφέρει την εμπειρία σύνθεσης κατασκευών με κομμάτια LEGO. Επί της ουσίας είναι ένα puzzle παιχνίδι που ο παίκτης καλείται να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια και γρίφους. Προκειμένου να το επιτύχει αυτό, πρέπει να επιστρατεύσει τη φαντασία του και να κατασκευάσει οτιδήποτε χρειαστεί χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κομμάτια LEGO.

Η Thunderbolt games, η εκδότρια εταιρεία του τίτλου, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Με βάση λοιπόν την περιγραφή του τίτλου, καλείστε να ταξιδέψετε σε πολλές και διαφορετικές τοποθέσιες και να επιλύσετε τα προβλήματα των κατοίκων τους ώστε να αποκτήσετε κρυστάλλους ευτυχίας. Αυτοί οι κρ΄ύσταλλοι αποτελούν την πήγη ενέργειας για μια εξωγήινη συσκευή, η οποία θα επιτρέψει στον παππού σας να διατηρήσει το αγαπημένο του λούνα παρκ.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

The post Ανακοίνωση του LEGO Bricktales appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα