F1 2021: Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας Codemasters- EA

Η Codemasters και η EA ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες το F1 2021, τον νέο τίτλο της μακρόχρονης επίσημης σειράς. Όπως πάντα, μέσα στον τίτλο θα μας περιμένουν όλες οι επίσημες ομάδες, οι οδηγοί και οι διαδρομές – πίστες του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 της FIA, παράλληλα με ένα νέο Story Mode και ένα διευρυμένο Career Mode.

Το διευρυμένο Career Mode θα περιλαμβάνει

μια επιλογή για δύο παίκτες, επιτρέποντας στους φίλους μας να συνδέονται μέσω διαδικτύου για co-op ή να έρχονται αντιμέτωποι ως δύο διαφορετικές ανταγωνιστικές ομάδες σε διάφορα racing sessions.. Και οι δύο οδηγοί θα έχουν τον έλεγχο των βοηθημάτων (assists) και ρυθμίσεών τους, έτσι ώστε οι παίκτες όλων των επιπέδων να μπορούν να συνεργάζονται ή να ανταγωνίζονται.

Το Career Mode θα εισάγει επίσης τη νέα δυνατότητα “Real-Season Start”, ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της season του 2021 με τις κατατάξεις οδηγών και κατασκευαστών, σε πραγματικό χρόνο.

Εν τω μεταξύ, το νέο story mode με τίτλο «Braking Point», θα μας ακολουθήσει καθώς ανεβαίνουμε μέσα στις τάξεις της Formula 2 μέχρι την ανάδειξη μας σε αστέρι της Formula 1. Αντιπαλότητες θα δημιουργηθούν και θα χρειαστεί αφοσίωση από πλευράς παικτών, για να είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του “άκρως κακοήθη” Devon Butler από το F1 2019.

Η driver-manager εμπειρία του My Team θα επιστρέψει επίσης με υποστήριξη για split-screen 2 παικτών, με επιλογές για συντομότερες F1 και F2 seasons, καθώς και ενσωμάτωση των esports. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι διαδρομές- πίστες των Portimão, Imola και Jeddah θα γίνουν διαθέσιμες για όλους τους παίκτες του F1 2021 ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης μετά την κυκλοφορία του τίτλου.

Το F1 2021 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC, καθώς και για PlayStation 5 και Xbox Series X/S για πρώτη φορά, με “οπτική βελτίωση και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης” στις 16 Ιουλίου 2021.

Όσοι προχωρήσουν σε προαναγγελία του F1 2021, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Braking Content Pack, με αποκλειστικά in-game αντικείμενα και 5.000 PitCoins, ενώ η ψηφιακή Deluxe Edition θα περιλαμβάνει επτά ονόματα οδηγών της Formula 1 –τα οποία δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί- που θα χρησιμοποιηθούν στο My Team, 18.000 PitCoins, το Braking Content Pack και μια early access τριών ημερών στον τίτλο.

The post F1 2021: Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας Codemasters- EA appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα