Επανακυκλοφορούν οι τίτλοι της σειράς Mega Man X

Ενώ οι Megaman Legacy Collection 1 & 2 έρχoνται στο Switch.

Ακόμη ένα θετικό νέο για τους φίλους της σειράς Mega Man επιφύλασσε το επετειακό livestream της Capcom, καθώς στα πλαίσια αυτού πέρα από το Mega Man 11, αποκαλύφθηκε ότι οι τίτλοι της σειράς Mega Man X θα έρθουν στα PlayStation 4,

Nintendo Switch, Xbox One και υπολογιστές το καλοκαίρι του 2018. Η σειρά Mega Man X έκανε την εμφάνισή της το 1993 και από το 2004 και την κυκλοφορία του Mega Man X8 δεν είχε κάποιο νέο μέλος, χωρίς να προσμετρώνται οι κυκλοφορίες της spinoff σειρά ZX. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα διατεθούν οι τίτλοι της σειράς, αν δηλαδή θα διατεθούν ξεχωριστά ή με τη μορφή συλλογών, ωστόσο, σύμφωνα με την Capcom, περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Τα ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο της Capcom δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως έγινε γνωστό, οι συλλογές Mega Man Legacy Collection 1 και 2 αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες εντός του 2018 για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, το Switch. Το Mega Man Legacy Collection είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2015 και περιέχει τους αριθμημένους τίτλους της σειράς από το Mega Man έως και το Megaman 6, ενώ το Mega Man Legacy Collection 2 κυκλοφόρησε μέσα στο 2017 και περιέχει τους τίτλους από το Mega Man 7 έως και το Mega Man 10. Οι δύο συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες για PS4, Xbox One και υπολογιστές, με την πρώτη να είναι επίσης διαθέσιμη και για 3DS. Το 2018 φαίνεται ότι θα είναι μία χρονιά γεμάτη Mega Man για τους κατόχους του Switch, καθώς εκτός των Mega Man Legacy Collection 1 & 2, στην πλατφόρμα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και οι τίτλοι της σειράς Mega Man X, ενώ το "highlight" της χρονιάς είναι η κυκλοφορία του -νέου- Mega Man 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα