H Microsoft θέλει επέκταση της αποκλειστικότητας για το PUBG

Σύμφωνα με το Bloomberg.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Bloomberg, η Microsoft έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την περαιτέρω επέκταση της αποκλειστικής διάθεσης του PlayerUnknown's Battlegrounds για το Xbox One. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Bluehole Inc. έχει συμφωνήσει με τη Microsoft

να κυκλοφορήσει το PlayerUnknown's Battlegrounds ως αποκλειστικό τίτλο για το Xbox One –όσον αφορά τις κονσόλες- για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, η Microsoft προσπαθεί να επεκτείνει την «αποκλειστικότητα» μέχρι και τα μέσα του επόμενου χρόνου ή ακόμα περισσότερο. Η παραπάνω κίνηση δεν προκαλεί κάποια έκπληξη, καθώς το PlayerUnknown's Battlegrounds αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τίτλους για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές –έχει ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις- και αποτελεί έναν από πιο αναμενόμενους τίτλους για την οικιακή κονσόλα της Microsoft.

Πάντως, από την πλευρά της BlueHole Inc. αναφέρεται ότι αυτή την περίοδο η ομάδα ανάπτυξης έχει επικεντρωθεί πλήρως στο να φέρει το «καλύτερο παιχνίδι» στα Xbox One και PC, και δεν έχει να ανακοινώσει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα