Green Light District - Στάση 2η

Bigger and Boulder.

Το καλοκαιράκι μάς αφήνει σιγά σιγά, χωρίς δυστυχώς να παίρνει και την αφόρητη ζέστη μαζί του, και παρόλο που η ΑΑΑ βιομηχανία έχει βάλει εμπρός τις μηχανές της, τα «καλικατζαράκια» της Indie σκηνής δε σταματούν να σκαρώνουν ζαβολιές, βάζοντάς μας ακόμα μια φορά ευχάριστους πονοκέφαλους αναφορικά με την επιλογή παρουσίασης των τίτλων.

Χοντρικά για το εικοσαήμερο που μας πέρασε, η δαιμόνια και καταπράσινη συντακτική ομάδα του GLD επίλεξε τα: Rock of Ages 2 το σουρεαλιστικό και «μοντυπαιθονιστικό» tower defence

επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο... «πετρώδες» , το Project Remedium, ένα πρωτότυπο FPS που εκτυλίσσεται στο ανθρώπινο σώμα , το Absolver είναι η AA επιλογή μας, με αέρα Dark Souls και πολύ Kung-Fu και πολλά combos και πολύ ξύλο (που όμως διχάζει κριτικούς και παίκτες).

Το Last Day Of June είναι ένα συγκινητικό adventure που εξερευνά τα “what if..” μονοπάτια, το Bannerman σημαίνει Μεσαίωνας και σπάθες, σε μια απόπειρα ρεαλιστικής μάχης σε «ροτοσκοπικό» pixelated φόντο , το Songbringer είναι μια πιξελωτή zeldo-ειδής hardcoror-ίλα για τους φανατικούς του είδους, ενώ το D&D Lords of Waterdeep είναι η ψηφιακή έκδοση του γνωστού board game με μια ιδιαίτερα «αλήτικη» AI να βάζει δύσκολα στους παίκτες.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως έχουμε ένα μικρό δωράκι, έναν κωδικό για το παιχνίδι Darkwood που παρουσιάσαμε συνοπτικά την προηγούμενη φορά, και ως τώρα αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις φέτος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από το κείμενο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα