Gran Turismo 7: Μία PS5 διαφήμιση “προδίδει” την κυκλοφορία του

Με την κυκλοφορία του PlayStation 5 να είναι αρκετά κοντά, ένα νέο διαφημιστικό αποκάλυψε “καταλάθος” το παράθυρο κυκλοφορίας του Gran Turismo 7. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος της Polyphony Digital εμφανίστηκε σε μία διαφήμιση της Sony για το PS5 στον Καναδά. Η πρόταση “sortie prévue pour la première moitié de 2021” συνόδευε στην διαφήμιση την εικόνα του GT7.

Η μετάφραση

της πρότασης μας αποκαλύπτει πως η διάθεση του GT7 είναι προγραμματισμένη για το πρώτο μισό του 2021. Το παραπάνω ταιριάζει με τις μέχρι σήμερα ενδείξεις, πως ο τίτλος θα γινόταν διαθέσιμος στο “launch window” του PS5. Η Sony, εδώ και μήνες, με κάθε ευκαιρία επιδεικνύει το GT7 μαζί με άλλα launch παιχνίδια του PS5. Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση του Gran Turismo 7 είχε γίνει τον προηγούμενο Ιούνιο, στα πλαίσια του “The Future of Gaming” event του PlayStation 5.

Αν και οι τίτλοι της σειράς, από το Gran Turismo 5 και έπειτα, έχουν την τάση να κυκλοφορούν προς τα τέλη του χρόνου, μία κυκλοφορία την άνοιξη του 2021 δεν θα μας ξαφνιάσει. Εξάλλου, τα Gran Turismo 3 και Gran Turismo 4 είναι δύο τίτλοι της PD που είχαν κυκλοφορήσει άνοιξη, στην Ευρώπη.

The post Gran Turismo 7: Μία PS5 διαφήμιση “προδίδει” την κυκλοφορία του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα