GameOver Webcast #554 [Ενημέρωση: Αναβάλλεται η εκπομπή]

Ενημέρωση: δυστυχώς, ακόμα ένα καλοκαίρι βλέπουμε τις φωτιές να ξεσπάνε ανεξέλεγκτες. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους που περνάνε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές αυτές τις ώρες. Ελπίζουμε ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα και η κατάσταση θα έρθει γρήγορα υπό έλεγχο. Για ευνόητους λόγους η σημερινή εκπομπή θα αναβληθεί.

Επιτέλους έφτασε η ώρα για την τελευταία εκπομπή πριν τις διακοπές (#not). Δευτέρα 17 Ιουλίου, λίγο μετά τις 22:00 η ομάδα το GameOver.gr

σας αποχαιρετά με ένα ιδιαίτερο webcast. Αρχικά μαζί μας θα έχουμε τον Μιχάλη Παπαγαθαγγέλου, μέλος της ελληνικής Traptics που είναι υπεύθυνη για το Homeseek.

Έπειτα φήμες λένε πως μέλη της ομάδας, εμπνευσμένα από τις εξαγορές των ημερών, πήγαν στα καταστήματα και προμηθεύτηκαν κάτι απαραίτητο για καλοκαιρινά βραδυνά τσιμπούσια. Έτσι η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τα μπάρμπεκιου και συγκεκριμένα αυτά με υγραέριο. Θα έχουμε ζωντανά πρώτες εντυπώσεις από hands on εμπειρία, αλλά και απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα. Είναι ασφαλή; Τι πρέπει να προσέξουμε πριν την αγορά; Ιδανικά μόνο για κρέας ή και ψάρι;

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #554 [Ενημέρωση: Αναβάλλεται η εκπομπή] appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα