Πλήρης αποκάλυψη του EA Sports FC 24

Σε πλήρη αποκάλυψη του EA Sports FC 24, προχώρησε η EA Sports, δηλαδή του άμεσου διαδόχου της σειράς FIFA, που αναμένεται να κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo

Switch.

Η EA δήλωσε ότι το EA Sports FC 24 θα περιλαμβάνει τα εξής:

Την τεχνολογία HyperMotionV, η οποία θα χρησιμοποιεί τα ογκομετρικά δεδομένα από περισσότερους από 180 επαγγελματικούς αγώνες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, κάτι που επιτρέπει τη λεπτομερέστερη αναδημιουργία της κίνησης των παικτών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις εκδόσεις PS5, Xbox Series X|S και PC του παιχνιδιού.PlayStyles παικτών βελτιστοποιημένα από το σύστημα Opta PlayStyles με στόχο την ανάλυση του στυλ παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών ώστε να ζωντανέψει τις ικανότητες εντός του γηπέδου. Μια βελτιωμένη Frostbite Engine, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο εμβάθυνσης μέσω επανασχεδιασμένων μοντέλων παικτών, ομαλότερων animations και ορατά μοναδικών χαρακτηριστικών που κάνουν κάθε παίκτη ξεχωριστό. Η λειτουργία Pro Clubs θα διαθέτει cross-play, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του τίτλου, έγιναν γνωστές και οι πλήρως αδειοδοτημένες διοργανώσεις της UEFA που θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τα: UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, το UEFA Europa League, το UEFA Europa Conference League και το UEFA Super Cup.

Επιπλέον, δύο νέα πρωταθλήματα γυναικείου ποδοσφαίρου -η Google Pixel Frauen Bundesliga και η Liga F- θα προστεθούν στο παιχνίδι, μαζί με το Barclays Women’s Super League, το D1 Arkema και το National Women’s Soccer League. Με την EA να επιβεβαιώνει τη φήμη πως πλέον -για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise- και οι γυναίκες ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν στο FIFA Ultimate Team.

The post Πλήρης αποκάλυψη του EA Sports FC 24 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα