GameOver Webcast #492

Το Webcast #492 της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου (που θα μεταδοθεί λίγο μετά τις 21:30) θα είναι το προτελευταίο για το 2021 και θα αποτελέσει το δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας στα παιχνίδια που υπήρξαν απογοητεύσεις ή εκπλήξεις κατά τη δεκαετία που πέρασε. Το πρώτο μέρος του αφιερώματος μπορείτε να το βρείτε εδώ. Βέβαια, θα υπάρξει σχολιασμός για τα αποτελε΄σματα των The Game Awards καθώς επίσης και της πιο πρόσφατης επικαιρότητας.

Τέλος, στο Webcast #492 θα διεξαχθεί ένα ακ΄όμα πλούσιος διαγωνισμός. Αυτή τη φορά θα κληρώσουμε ένα πακέτο

Black Dragon G901 Gaming Starter Kit, που περιλαμβάνει ένα ποντίκι, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, ένα headset και ένα XL mousepad. Το πακέτο το προσφέρει στους αναγνώστες του GameOver.gr η εταιρεία Conceptum, την οποία ευχαριστούμε πολύ για αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα μάθετε κατά τη διάρκεια του live.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #492 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα