GameOver Webcast #490

Τελευταία εκπομπή για τον Νοέμβριο του 2021, και μια από τις τελευταίες της χρονιάς, θα είναι το Webcast #490 της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:30. Όπως πάντα, θα σχολιάσουμε την επικαιρότητα (και το κατά πόσο είδαμε όντως “εκπτώσεις Black Friday” φέτος), θα μιλήσουμε για παιχνίδια που παίζουμε αυτές τις ημέρες, ταινίες και σειρές που είδαμε, και αρκετά ακόμα θέματα.

Εκτός όλων των παραπάνω, στην εκπομπή της Δευτέρας 29/11 θα διεξαχθεί ένας ακόμα διαγωνισμός. Αυτή τη φορά θα κληρώσουμε στους αναγνώστες μας

τρία ψηφιακά αντίτυπα του παιχνιδιού Minecraft Dungeons Ultimate Edition στην έκδοσή του για το PS4, δώρα που προσφέρει στους αναγνώστες του GameOver.gr η εταιρεία AVE. Περισσότερα για τον διαγωνισμό θα σας πούμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #490 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα