Cross-Generation τίτλος το Dying Light 2

Σύμφωνα με τον Chief Technology officer της Techland.

Η Techland επιβεβαίωσε ότι το Dying Light 2 θα είναι ένας Cross-Generation τίτλος, κάτι που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει τόσο στην τρέχουσα γενιά κονσόλων - Xbox One και PlayStation 4-

όσο και στα Xbox “Project Scarlett” και “PlayStation 5”, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Ο Chief Technology Officer της Techland, Pawel Rohleder, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στο WCCFTech, ότι "Η Techland πάντα κοιτάζει τα τελευταία νέα toys!", προσθέτοντας ότι "το σχέδιο από την αρχή της ανάπτυξης ήταν το Dying Light 2 να είναι ένας Cross-Generation τίτλος ". Ο Rohleder δεν εξήγησε κάτι πέρα από αυτό, λέγοντας μόνο ότι "είναι πολύ νωρίς για να καθορίσουμε αποκλειστικά χαρακτηριστικά για πιο ισχυρές κονσόλες, αλλά η πρώτη προτεραιότητά μας είναι μια ομαλή gameplay εμπειρία (parkour, μάχες κτλ)". Να σημειωθεί ότι μια μικρή ομάδα μέσα στην Techland συνεχίζει να εργάζεται επάνω στη δημιουργία νέου περιεχόμενου για να συνεχίσει να υποστηρίζεται το πρώτο Dying Light.

Το Dying Light 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2020, πριν κάνει την εμφάνισή του στα Xbox Project Scarlett και PlayStation 5 στα τέλη του 2020, όταν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά κονσόλων.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα