Το Infliction έρχεται στις κονσόλες

Ψυχολογικός εφιάλτης.

Το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου Infliction αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και για τις κονσόλες (κυκλοφορεί ήδη για PC), προσφέροντας στους παίκτες έναν διαδραστικό εφιάλτη. Εξερευνώντας το τι έχει απομένει από μια τυπική οικογένεια των προαστίων, οι παίκτες θα ενώσουν σταδιακά τα κομμάτια του σκοτεινού μυστήριου πίσω από μια σειρά από "οδυνηρά" γεγονότα.

Το παραπάνω δεν θα είναι εύκολο, όμως, καθώς μια κακόβουλη οντότητα θα τους καταδιώκει αμείλικτα, παρεμποδίζοντας την πρόοδο των παικτών, καθώς ανακαλύπτουν διάφορα μυστικά

μέσα από τα διάφορα μηνύματα, έργα τέχνης και απομεινάρια διάφορων οικιακών αντικειμένων. Τα στοιχεία και τα αντικείμενα θα οδηγούν σε νέα μονοπάτια, ενώ θα πρέπει να βρίσκουν συνεχώς μέρη για να κρυφτούν από τον διώκτη τους.

Το Infliction υπόσχεται μια απρόβλεπτη, ανησυχητική και δυναμική ατμόσφαιρα και μια ώριμη, story-driven horror προσέγγιση, ενώ μέσα από την αφήγησή του θα βρίσκουμε τον τρόμο που κρύβεται μέσα σε πραγματικά προβλήματα και στην οικογενειακή ζωή.

Το Infliction θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2019, στην τιμή των €17,99.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα