Cine-TV #234

Λιτά τα νέα της περασμένης εβδομάδας, με το remake της Disney εκδοχής του Πινόκιο να αποτελεί μάλλον το πιο αναγνωρίσιμο όνομα. Μένει να δούμε πού θα στραφεί όταν στερέψει από animations που ακόμα δεν έχουν γίνει live-action remakes. Ελπίζουμε να μην της μπουν ιδέες για το Fantasia.

Trailers

Pinocchio
Σκηνοθέτης: Robert Zemeckis (The Polar Express)
Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Benjamin Evan Ainsworth,

Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt
Πρεμιέρα: 8 Σεπτεμβρίου (Disney+)

Εννοείται πως ο Πινόκιο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την εμμονή της Disney να μεταφέρει όλα τα animation της σε live-action εκδοχές. Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται στα ικανά χέρια του Robert Zemeckis, επομένως ίσως και να δούμε μία αξιόλογη δουλειά.

The Menu
Σκηνοθέτης: Mark Mylod (What’s Your Number?)
Πρωταγωνιστούν: Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, John Leguizamo
Πρεμιέρα: 18 Νοεμβρίου (Αμερική)

Ένα νεαρό ζευγάρι θα ταξιδέψει σε ένα σχεδόν ακατοίκητο νησί όπου υπάρχει ένα πανάκριβο εστιατόριο. Εκεί, ο ιδιοκτήτης και σεφ Slowik (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις. Το μυστήριο του σεναρίου ιντριγκάρει και το cast καταφέρνει να δημιουργήσει περαιτέρω ενδιαφέρον.

The Man from Toronto
Σκηνοθέτης: Patrick Hughes (The Hitman’s Bodyguard)
Πρωταγωνιστούν: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco
Πρεμιέρα: 24 Ιουνίου (Netflix)

Κατά τη διαμονή τους σε ένα Airbnb και έπειτα από κάποιο λάθος, οι ταυτότητες ενός αποτυχημένου επιχειρηματία (Kevin Hart) και ενός αδίστακτου δολοφόνου (Woody Harrelson) θα αντιστραφούν. Αυτό το μπέρδεμα θα αναγκάσει αυτές τις δύο ασυμβίβαστες προσωπικότητες να συνεργαστούν για την επιβίωσή τους. Αρκετά κοινότυπη συνταγή για buddy movie, η επιτυχία της οποίας μάλλον θα κριθεί σχεδόν αποκλειστικά από τη χημεία των δύο βασικών ηθοποιών.

Beavis and Butt-Head Do the Universe
Σκηνοθέτης: Mike Judge (Beavis and Butt-Head)
Πρωταγωνιστούν: Mike Judge, Gary Cole, Chris Diamantopoulos
Πρεμιέρα: 23 Ιουνίου (Paramount+)

12 χρόνια μετά την ακύρωση της σειράς, οι Beavis και Butt-Head επιστρέφουν στη δεύτερη ταινία τους που θα τους δει να ταξιδεύουν μέσω μίας μαύρης τρύπας στο σήμερα, όπου θα κληθούν να τα βγάλουν πέρα στο παροντικό zeitgeist.

Gotham Knights, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 2023 (The CW)

Ο θάνατος του Bruce Wayne θα βρει τον θετό του γιο σε μία αναπάντεχη συμμαχία με τα παιδιά διαφόρων ορκισμένων εχθρών, καθώς όλοι έχουν στοχοποιηθεί για τον φόνο του πατέρα του (τη δολοφονία του οποίου υποθέτουμε ότι δεν έπραξαν οι ίδιοι).

Money Heist: KoreaJoint Economic Area, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 24 Ιουνίου (Netflix), 12 επεισόδια

Το αναπάντεχα επιτυχημένο La Casa de Papel μπορεί να έφτασε στο τέλος του, αλλά σύντομα θα δούμε την κορεάτικη εκδοχή της περίτεχνης (λέμε τώρα) ληστείας. Ελπίζουμε να μην επανέλθει ως μία κατά γράμμα αντιγραφή του πρωτογενούς υλικού, αλλά αντιθέτως να μεταφέρει φρέσκιες ιδέες (λιγότερα ρομάντζα και περισσότερες πραγματικά έξυπνες εξελίξεις).

Cine-TV Νέα

Βρέθηκε ο Sweet Tooth για τη σειρά του Twisted Metal

Ανάμεσα από τους Stephanie Beatriz (Quiet), Neve Campbell, Thomas Haden Church (Agent Stone) και τον πρωταγωνιστή Anthony Mackie (John Doe) έρχεται να προστεθεί και ο Will Arnett ως Sweet Tooth, ο πλέον εμβληματικός villain των παιχνιδιών. Εντούτοις, ο κωμικός ηθοποιός θα χαρίζει μόνο τη φωνή του στον εν λόγω ρόλο καθώς τη σωματική παρουσία θα την έχει ο wrestler Samoa Joe.

Η σειρά θα ακολουθήσει την περιπέτεια του John Doe, ο οποίος θα αναλάβει την επικίνδυνη αποστολή ενός μυστηριώδους δέματος, διανύοντας μία μεγάλη απόσταση μέσα από μία εκτενή και άγονη post-apocalyptic διαδρομή.

Ακυρώθηκε το Raised by Wolves

Μερικούς μήνες μετά την προβολή της 2ης σεζόν έγινε γνωστό πως το Raised by Wolves του HBO ακυρώθηκε. Η λιτή ανακοίνωση της συνδρομητικής υπηρεσίας αναφέρει ότι είναι ευγνώμονες για τους εξαιρετικούς ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές, ευχαριστώντας παράλληλα ονομαστικά τους Aaron Guzikowski, Ridley Scott και David W. Zucker.

The post Cine-TV #234 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα